0

I've searched for this for quite a time and haven't found a solution yet, so I hope you guys can maybe help meout here.

Im running Sharepoint 2013 in our buisness enviroment and everything works fine - except synchronisation with outlook.

What I'm trying to do is: Creating a Sharepoint Contact-List and sync it with Outlook and have it open for specific users only. For this List I want to break the right-transmission, since some users should only be allowed to hae permission to this list, but not the site.

Now the List is done, right-transmission-break is done, sync is done - but i get the user-authentification-window every time I open Outlook and try to enter this list. I tried to put myself in various authorization-groups, I get the same result everytime. Only exeption here is, if I put myself as the site-colletion-administrator, which is ofc not the purpose of my goal here. Anonymus access is not what i need here btw.

Version of Outlook is 2019 and 2013.

If anyone here might have an idea to get rid of the repeated userauth.prompts, i would be happy to try them.

thanks

0

Got it fixed.

I had to edit Intranetsites in the IExplorer via GPO's. Problem here was I had my sharepoint site entry in "trusted sites" like ".domain", where it was requiered like this "*.domain" to solve my Problem. I dont know why i couldn't edit it in the trusted sites.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.