Questions tagged [windows10]

Windows 10 - a personal computer operating system

7 questions with no upvoted or accepted answers
Filter by
Sorted by
Tagged with
1
vote
0answers
81 views

SharePoint 2013 Internet Explorer CheckOut problems - Error message

We have problems when open a document in a Document Library with Document Version History and/or CheckOut required in Internet Explorer 11. When opening the document we don't get the question to ...
1
vote
0answers
270 views

Office 2016 files won't allow editing from SharePoint 2013

We have currently upgraded some PC's/Laptops from Office 2013/Windows 2007 to Office 2016/Windows 10, we are now experiencing, with those users, not being able to check out/edit files in Office 2016 ...
0
votes
0answers
15 views

How to prevent a user to connect to a work account in Windows 10

How can I prevent that a user can connect from his personal device/account to a work account? Today the user can connect to his work account in the Account section of W10 settings. We require a user ...
0
votes
0answers
32 views

Unable to open / upload excel files via SharePoint 2010 on Windows 10

Unable to open/upload excel (.xlsx) files via SharePoint 2010 on Windows 10. This is working on Windows 7 for them. It gives the error message while opening the file as: An error has occur please ...
0
votes
1answer
508 views

What is the latest version for SharePoint Designer 2013 64-bit inside windows 10

I use to have windows 7 which contain sharepoint designer 32-bit, and its version was 15.0.4849.100, as follow:- but inside my windows 10 PC, i installed the sharepoint designer 64-bit from this link ...
0
votes
1answer
392 views

X displays instead of image

My organization utilizes SharePoint 2013. Some users see an "X" instead of the image. As an admin, I can see the image. We use Windows 10. SP only displays in IE 11.
0
votes
1answer
20 views

Run PowerShell Script on a Mounted Drive to Copy Files

I have written a PowerShell script that copies files from one mapped drive to another. Script runs fine when I run through PowerShell or command prompt. It mounts the both drives first and then wait ...