Questions tagged [reverse-proxy]

The tag has no usage guidance.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0
votes
1answer
59 views

SharePoint - Publish internet site with reverse proxy, NTLM Authentication , and FBA

I need to publish a SharePoint internet web site by implementing the three-tier network zoning, it will be determined as follows: 1- Reverse Proxy Server resides in Internet DMZ Zone. 2- All ...
0
votes
0answers
111 views

Unable to Debug Remote Event Receiver using Ngrok reverse proxy. ClientContext will be null + Error “iisexpress.exe has exited with code -1”

I want to test and debug a remote event receiver for my custom list inside sharepoint online. So i did these steps:- Inside our sharepoint online i created a new developer site collection. using ...
3
votes
2answers
148 views

Search page not showing after URL rewrite on reverse proxy

Our SharePoint 2016 on-premise farm have setup Internet access. Our reverse proxy have setup URL rewrite from 'https://www.mysharepoint.com' (Internet URL) to https://server_wfe1/ (our web front end ...
0
votes
1answer
75 views

connect to sharePoint site behind a proxy using RestApi

Trying to connect to SiteCollection with RestAPI , but i got the error of , proxy not authorised . "The remote server returned an error: (407) Proxy Authentication Required." Any idea ?
1
vote
1answer
51 views

Share and New Folder fail with “empty” result from client.svc/ProcessQuery via FBA through WAF

My SharePoint 2016 setup is configured with FBA going through a WAF (web application firewall / reverse proxy). Details include that it uses a customer Claims and Membership provider for login and to ...
0
votes
1answer
622 views

SharePoint access via Reverse Proxy - 500 Internal Server Error while uploading document

I configured a SharePoint 2013 server to be accessible through a reverse proxy by doing relevant changes in Alternate Access Mappings. I am able successfully login via the reverse proxy and perform ...
1
vote
0answers
443 views

SharePoint 2013 and ARR not working

I installed and configured SP 2013 with 1 site and 1 MySite. Everything's fine. Now I installed an ARR according to different guides. From a client pc, if I modify my host file to IP_ARR SharePoint....
1
vote
0answers
20 views

this.Retrieve method is executed

On executing the below code this.onRetrivefailed is executed. Here we are using reverse proxy,so can anyone tell me how to resolve this issue. $(document).ready(function () { SP.SOD.executeFunc('...
1
vote
0answers
68 views

SharePoint 2013 Connection Issues in Windows from External Network

I am connecting to SharePoint 2013 from an external network. Everything on the site seems to work fine, except when something happens which opens up a windows frame inside of the browser (i.e. adding ...
3
votes
1answer
938 views

SharePoint 2013 authentification with Kerberos and Forms

We are currently using SP2010 with ADFS to implement the following scenario: [Internet]->ADFS with Webform->[SP2010]<-ADFS with Windows Auth<-[Internal Network] SharePoint has only one Url (...
0
votes
1answer
2k views

Ribbon grayed out partially if https context

we have a proxy-server running which routes all the external-traffic in a ssl-context since we are using basic-authetication for external users. For internal users we have kerberos and http running. ...
3
votes
1answer
1k views

“No item exists at https://<internal_url>” after file upload when accessing the site externally

I have created a SharePoint 2010 site that is accessible both internally and externally. I have created alternate access mappings for https://<internal_url> (Extranet) and https://<...
1
vote
1answer
331 views

Configuring Alternate Access mappings

So this is the situation, I have a SharePoint farm with multiple servers. I have multiple web applications. I have two WFE servers. The incoming traffic is load balanced using an ISA server ( ...
1
vote
1answer
1k views

Sharepoint Foundation 2010 behind ARR reverse proxy

Has anyone successfully setup Sharepoint Foundation behind IIS ARR module's reverse proxy? I've been banging my head on the wall for hours now. ATM, it's sort of working fine. Pages load up, and ...