Stack Exchange Network

Stack Exchange network consists of 175 Q&A communities including Stack Overflow, the largest, most trusted online community for developers to learn, share their knowledge, and build their careers.

Visit Stack Exchange

Questions tagged [http-400-bad-request]

The request could not be understood by the server due to malformed syntax. The client SHOULD NOT repeat the request without modifications.

0
votes
2answers
144 views

sharepoint API rest custom column http 400

I have a list in sharepoint, where I have put the totals of the columns I am interested in. ID Count=50 Certification Count=9 I want to display these counts on another page. I have found a code to ...
0
votes
1answer
473 views

Rest API POST method getting 400 Bad request

Im new on SharePoint 2016 and i want "POST" items to list ` var data = JSON.stringify($scope.formData); console.log(data) data = data.replace(/[{}]/g, ''); var datavalue = "{__metadata:{'type':'...
0
votes
1answer
96 views

can not add a new value in a custom list

I running: - Windows server 2012 - Sharepoint 2013 - Visual studio 2013 I created a custom list in visual studio and when i'm trying to add a new value inside I got "unexpected response from ...
0
votes
1answer
484 views

400 bad request when connecting to sp2007 kerberos

I am trying to connect from a java client to sharepoint. I manageds to connect to sp2010 ntlm sp2010 kerberos sp2007 ntlm but sp2007 kerberos throws the error below(maybe from the iis): what could ...
2
votes
0answers
129 views

Request Header issue on SharePoint site

I've made a team site using several Excel Web Access web parts, and a little custom CSS. However, after opening two sub sites, and going for the third, the Excel Web Access web part isn't rendering, ...
0
votes
0answers
40 views

Starting SharePoint 2013 workflow using REST from another workflow fails the first time but works on retry

I have two SP 2013 workflows. One (WF1) does a number of things, but at the end of WF1, I'm calling another SP 2013 workflow (WF2) using REST. WF1 runs both on create and change and conditionally ...
0
votes
0answers
318 views

SP 2013 - Updating a multi-value lookup field via the REST API - Bad request

I am trying to update a multi-value lookup field via the REST Api in a workflow. It works great in Fiddler. However, when I run the workflow I get a 400 bad request error. When I log everything in the ...