1

We have currently the error

The given key was not present in the dictionary

if a user clicks on the link "Edit Links" on the Quick Launch list.

I as admin can see the whole navigation. Has anybody an idea what the error could be?

here you can see the error

Here's the ULS Log entry:

PortalSiteMapProvider was unable to fetch children for node at URL: /teams/co_group, message: The given key was not present in the dictionary., stack trace: at System.Collections.Generic.Dictionary`2.get_Item(TKey key) at Microsoft.SharePoint.SPUserResource.GetValueForUICulture(CultureInfo cultureInfo) at Microsoft.SharePoint.Publishing.CachedUserResource..ctor(SPUserResource userResource, CultureInfo defaultCulture, String defaultValue) at Microsoft.SharePoint.Publishing.Navigation.SPNavigationSiteMapNode.CreateSPNavigationSiteMapNode(PortalWebSiteMapNode webNode, SPNavigationNode node, PortalSiteMapNode parentNode) at Microsoft.SharePoint.Publishing.Navigation.PortalWebSiteMapNode.ProcessSPNavigationNode(SPNavigationNode node, SPNavigationNode previousSibling, PortalSi...

BR Michael

  • I have the same error. anybody can help? Error: System.Collections.Generic.KeyNotFoundException: The given key was not present in the dictionary. at System.Collections.Generic.Dictionary`2.get_Item(TKey key) at Microsoft.SharePoint.SPUserResource.GetValueForUICulture(CultureInfo cultureInfo) at Microsoft.SharePoint.Publishing.CachedUserResource..ctor(SPUserResource userResource, CultureInfo defaultCulture, String defaultValue) at Microsoft.SharePoint.Publishing.Navigation.SPNavigationSiteMapNode.CreateSPNavigationSiteMapNode(PortalWebSiteMapNode webNode, SPNavigationNode node, PortalSiteMapNod – user29490 Jun 9 '14 at 16:17
  • Is the navigation based upon managed navigation? I have seen this error with users with incorrect permissions on the managed metadata – Wout Jun 12 '14 at 7:05
  • We don't have managed navigation for the side links. It is also very interesting that we as admin can see the navigation always (also when the error occurs). If i change the navigation e.g. I'm adding a new link, the user is sometimes abla to see the side navigation again. – Michael Mayr Jun 12 '14 at 7:21
  • I added some more information to this case - maybe somebody has a solution for the problem. Thanks Michael – Michael Mayr Jan 13 '15 at 10:21
1

We've the same Issue, but only at at sites where 3 languages are activated. If we have enabled: english, Germany, France and deactivate France, quick Navigation is working again

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.