0

We have requirement to restore an existing site collection in share point 2013 to a new site in share point 2013 and for this we have taken back up of the old site collection using this power shell command Backup-SPSite -Identity "-Site Url-" -Path “C:\\MoveSiteCollection.bak" -force and we are able to take the back up and to restore it in the new web application, we ran this command Restore-SPSite -Identity http://.... -Path “C:\\MoveSiteCollection.bak" and by using this we were able to restore the sites earlier but now facing issue when trying to restore a site collection. We are getting this issue enter image description here

(** We have migrated this site from sp2010 t0 sp2013 but after migration we were able to restore this site using power shell command but now we are facing this issue).Please suggest how to resolve this issue.

  • What errors you are getting.? – Karthik Jaganathan Mar 28 '14 at 6:55
  • I have attached an image of the issue – Prabhamai Mar 28 '14 at 6:58
0

Verify that the account running the cmdlet has adequate SQL permissions and that you are not using SQL Server Express. Check your SP server's eventlog for SQL login errors during your attempt to restore the site. Also, check your SQL logs for errors.

The cause could be related to any number of other issues. See this related post for details.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.