2

[Please bear with me, I am NOT an SP Admin, and have very little experience with SP]

I have a workflow that has been running effectively for a couple of years - but in the last 2 weeks it's suddenly "stopped" intermittently.

Tasks get created most of the time, but occasionally the task is not created.

Please could someone advise on how to debug/investigate what is happening?

I have heard there is a "workflow history" but don't know how to find it.

I have also looked at the Lists running workflows and it shows a small increasing number of items each morning before the Users are in the office - so I think something somewhere is stuck?

2
  • I have found a "workflow history" list - but everything shows as UNID's and not sure how to translate back to a List/Task/Item? Also, shows in there "Access Denied" a LOT of times?
    – BlueChippy
    Feb 20 '14 at 9:40
  • Does ANYONE know how to investigate this?
    – BlueChippy
    Feb 23 '14 at 4:56
2

I had a similar issue, where a workflow appeared not to start when a list item was modified. It was due to a previous instance of the workflow being suspended. Here's how to identify this situation:

Select the list item by ticking its checkbox enter image description here

In the Items tab, click Workflows. The button is disabled if more than one was selected enter image description here

Click the name of the suspended workflow (here, click OrderChanged) enter image description here

Click the little blue icon to show the error message causing the stall enter image description here

Finally, either end or resume the workflow

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.