0

Our User Profile Sync says it's working, but it's only synchronising data if I run a FULL import. Below the Sync Service telling me it's detected an update for the DS_DELTAIMPORT Profile, however the "Job Title" field isn't being set.

I notice the change doesn't appear in the subsequent MOSS_EXPORT (but may appear in MOSS_DETLASYNC, too many items to check) - does this mean it's come into ForeFront but hasn't updated SharePoint?

enter image description here enter image description here

The Job Title field is configured to be sync'd: enter image description here

I note there's this article: Update to User Profile Property in SharePoint is not reverted to original AD value after Incremental Profile Import http://support.microsoft.com/kb/2807494

...but I haven't modified the data for this. If I had, how would I fix it?

What could be wrong here?

  • Is the property or the mapping newly made? Because, if so you will need to do a full sync – Robert Lindgren Feb 18 '14 at 8:32
  • @RobertLindgren No, the mapping is just the default value (and I ran a full yesterday). – PeterX Feb 18 '14 at 8:35
  • Check if you have set proper permission on metadata store technet – user54428 May 20 '16 at 9:57
1

I was able to fix this by refreshing the Container in the Synchronization Connection - basically I un-ticked the grandparent container and re-ticked it (the actual "TestAccount4" above was already selected, but it seemed to just need a refresh).

  • PeterX when you say refresh the containter, does this mean you need to refresh the container within AD? Thanks! – user32096 Aug 1 '14 at 16:09
  • Not, not within AD, just untick/re-tick the OU's in SharePoint. – PeterX Sep 10 '14 at 4:10
0

Have you configured the Sync account with Replicating Directory Changes correctly in AD? Without this incremental changes will not be picked up. Check articles for detailed setup and container permissions in AD. The article is for 2010 but works for 2013 as well.

  • Yes I have. We have a new SharePoint 2013 farm running (ready for future migration) and the incremental sync works fine - the accounts used are the same. – PeterX Feb 19 '14 at 23:09

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.