2

When I deploy my workflow.. I get the following error... Any idea what Can be causing this?

Error 10 Error occurred in deployment step 'Activate Features': Microsoft.Workflow.Client.WorkflowManagementException: Exception thrown from the messaging layer. For more details, please see the server logs. HTTP headers received from the server - ActivityId: fe4c8406-d339-4eae-b223-7ede5ce4226c. NodeId: PORTAL-DEV. Scope: /SharePoint/default/ebe5a934-c51d-4615-9530-eafd0801150a/b39daf99-7d5b-4a50-b5e3-09f97ba59a7b. Client ActivityId : 880d11d4-5834-4e86-be83-e302614b0783. ---> System.Net.WebException: The remote server returned an error: (403) Forbidden.

I check many places for the solution but no luck :(!

I do have the "Workflow Management Site" in IIS up and running...

What can be the reason?

3

Did a complete re-installation with the following power shell script to Configure the App Domain:

net start spadminv4
net start sptimerv4
Set-SPAppDomain "<app domain name>"
Get-SPServiceInstance | where{$_.GetType().Name -eq "AppManagementServiceInstance" -or $_.GetType().Name -eq "SPSubscriptionSettingsServiceInstance"} | Start-SPServiceInstance
Get-SPServiceInstance | where{$_.GetType().Name -eq "AppManagementServiceInstance" -or $_.GetType().Name -eq "SPSubscriptionSettingsServiceInstance"}
$account = Get-SPManagedAccount "<managed user account>" 
$appPoolSubSvc = New-SPServiceApplicationPool -Name SettingsServiceAppPool -Account $account
$appPoolAppSvc = New-SPServiceApplicationPool -Name AppServiceAppPool -Account $account
$appSubSvc = New-SPSubscriptionSettingsServiceApplication –ApplicationPool $appPoolSubSvc –Name SettingsServiceApp –DatabaseName SettingsServiceDB 
$proxySubSvc = New-SPSubscriptionSettingsServiceApplicationProxy –ServiceApplication $appSubSvc
$appAppSvc = New-SPAppManagementServiceApplication -ApplicationPool $appPoolAppSvc -Name AppServiceApp -DatabaseName AppServiceDB
$proxyAppSvc = New-SPAppManagementServiceApplicationProxy -ServiceApplication $appAppSvc
Set-SPAppSiteSubscriptionName -Name "app" -Confirm:$false

and finally registered the workflow service with the site

Register-SPWorkflowService -SPSite http://portal-dev/ -WorkflowHostUri http://portal-dev:12291 -AllowOAuthHttp -Force

If any amendments need to be made, feel free to comment!

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.