1

I am having problem using CQWP on one of my page. You know under "Query" in CQWP you get 3 options:

  • Show items from all sites in this site collection
  • Show items from the following site and all subsites
  • Show items from the following list

The first option is the default one. Now what happens is, when I select option 3, the page reloads and CQWP resets to default i.e. option 1 is selected. No matter how much I select option 3, the page refreshes and then resets to option 1.
This page has no other web part except this one. I have deleted and added CQWP but no luck. I have also deleted the web part zone and added again but same problem.

I remember a couple of days ago I was having exact same problem on home page but couldn't find any solution.

3
  • Have you checked that you don't have custom JavaScript in you masterpage which might conflict with the web part?
    – user2536
    Commented Sep 30, 2013 at 5:48
  • But same web part is working fine on another page. And my javascript is included in master page which means it is part of every page that I add. Commented Sep 30, 2013 at 6:06
  • I have removed all jquery and other scripts including CSS but same problem. Also reset IIS. Commented Sep 30, 2013 at 7:49

1 Answer 1

1

I fixed it. Since this was a target page on variation site, I went to parent site, Site Settings, Variation Settings and then I selected "Update Web Part changes to target pages when variation source page update is propagated.

After that I went to my source page and published it again and propagated changes and after 5 minutes when the timer job ran, I can see the web part on my target page with correct settings.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.