0

I recently Migrated web front end and database server of wss 3.0 single farm to sp2010 foundation. Farm Migration and upgrade went well, Then i restored content db from older server and upgraded the db. That went well too. After activating all the features and services, i had some issues with Fab40 templates, which also got resolved.

After all of that now i am stuck with new issue, MY ribbon control of Site collection says, i dont have enough permission to perform certain task. Also ribbon bar always defaults to view tab with all greyed out.

I checked the database, All the permissions are good, database not set to read only. Checked updated site collection admin of the web-application. Still i dont have all the permissions since i have all the rights.

enter image description here

I dont know how to trouble shoot this issue. Any suggestions would be greatly appreciated.

Thank You

1

This looks like you're using a custom master page on this site. Try resetting to SharePoint's default, or upload a fresh one from a site that works, and see if that helps.

  • Right On!! David. It was my stupid css that was causing that. I will rework my css and hope to get it fixed. Thank you for your help. Also about permissions, i re-restored backup of the old farm to new web application, it looks like that fixed the issue, i am waiting for response from customer. – allegro octopus Sep 23 '13 at 16:37
  • Excellent, glad I could help – David Lozzi Sep 23 '13 at 16:40

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.