0

I created empty Sharepoint 2013 Project and added BDC Model into Project. It is a farm solution.

There is 2 Feature. In both of them I put BDC into Items in the Feature in Feature.feature My Feature.Template.xml files:(there is no property)

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<Feature xmlns="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/">
</Feature>

It gives this error when I deployed.

------ Deploy started: Project: SharePointProject1, Configuration: Debug Any CPU ------ Active Deployment Configuration: Default
Skipping deployment step because a pre-deployment command is not specified. Recycle IIS Application Pool: Recycling IIS application pool 'SharePoint - 80'... Retract Solution: Retracting solution 'sharepointproject1.wsp'... Deleting solution 'sharepointproject1.wsp'... Add Solution: Adding solution 'SharePointProject1.wsp'... Deploying solution 'SharePointProject1.wsp'... Error occurred in deployment step 'Add Solution': A feature with ID 15/3700b1a8-e0be-45c6-9930-2888c8be2ad2 has already been installed in this farm. Use the force attribute to explicitly re-install the feature. ========== Build: 1 succeeded or up-to-date, 0 failed, 0 skipped ========== ========== Deploy: 0 succeeded, 1 failed, 0 skipped ==========

Error occured in deployment step 'Add Solution': A feature Id..... already been installed in this farm. Use the force attribute to explicitly re-install the feature.

Why can't I deploy it?

0

You probably changed the name of the feature or a property of the feature.

Use the force attribute to explicitly re-install the feature.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.