0

I've got a site that only has one available page layout for editors to use. it's the default page layout for the site and no-one else has access to change it.

However, when I create a page and save it if I just keep hitting F5 every 10 or so refreshes it will load a page layout from one of the other sites in the site collection.

If I edit the page at that point, the only option I have in Page > Page Layout from the ribbon is the page layout that's being loaded erroneously even though if I go back into the page layout config in site settings it's still showing the correct layout as the only one available and set as default.

Any ideas what might cause this?

  • Did you write anything to set the page layout programmatically? – Hugh Wood Nov 2 '12 at 14:24
  • Nope, we're just using the standard Sharepoint functionality for setting page layouts. I just realised it's also loading nav for a different site as well (not even the same as the page layout!) – Ben Nov 5 '12 at 13:39
  • Have you tried to run a database repair? I can't help but think that something has become corrupted, maybe a corrupted index. If there is nothing extra running, no custom code etc, then a file/database corruption is the only thing on my mind at the moment. – Hugh Wood Nov 5 '12 at 13:48
  • Not sure if I can do that myself (we're using sharepoint online). Might be one for MS support. Thanks for the advice.) – Ben Nov 7 '12 at 10:58
  • I didn't see SharePoint online! Right in that case but a ticket straight in and get them to look. Definitely the way forward. – Hugh Wood Nov 7 '12 at 11:06

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.