0

I am facing unbearable problem with the flow in power automate. Previously my flow worked perfectly without any problem. But recently, all of my flows keep running twice every time after the trigger is executed. It results in duplicate flow running for each time when I run the flow. You can see details here in the images below: enter image description here

Noted that when I tested the flow using testing function in power automate, the flow only runs one time as expected. But in real situation, when I modified the item, it keeps running twice. I do not have any infinite trigger loop with apply to each.

Here is the flow configuration: enter image description here

Have anybody faced this strange issue before? Any suggestions on what I should do to fix it are deeply appreciated.

6
  • What is the trigger of flow? Are you using "update item" action for same list in the flow? Can you add screenshot of your flow if possible? Nov 28, 2023 at 14:54
  • No. I did not use the update item within the flow. I only compose the email and name of person to string to avoid the unnecessary loop of apply to each and get the attachment. The detail of my flow was just added as well. Please take a look
    – Bella
    Nov 29, 2023 at 9:16
  • @Bella Can you try re-creating the trigger to see if it is the same outcome? Nov 30, 2023 at 14:41
  • As you said, you didn't make any modifications and this happened suddenly? Try running in browser private mode? Or can you provide more details about the flow? Dec 4, 2023 at 7:04
  • @thebernardlim, Yes I did recreate the flow. But it didn't help at all. The flow kept running twice for every single trigger> and now it happened for all of my flows, which terribly unacceptable
    – Bella
    Dec 4, 2023 at 9:37

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.