0

This webpart was working on a classic Publishing site. Recently, it started throwing this error message:

Error details: Error: Error initializing application. Error: TypeError: Cannot read property 'Content' of undefined

On an article page the error message is different:

Error details: Error: Error initializing application. Error: TypeError: Cannot read property 'CanvasContent1' of null

When I place this webpart on a modern page, it works without problems but I do not have the luxury to serve it on a modern page. Another strange thing is that it has to be on the rootweb. It does not work under sub webs anymore.(I am thinking something has changed on microsoft recently...)

I can not even debug it because it works in the local workbench and hosted workbench.

Any ideas on how to solve this? or troubleshooting tips?

5
  • Can you paste the soruce code of the webpart? Especially around the Content property? Jul 16 at 22:10
  • I am not sure how to check the Content property. There is no declaration in the SPFx webpart. Also I updated the question with another error message, in case it helps to understand.
    – Aslan
    Jul 21 at 17:58
  • Does htis webpart work fine one a modern page? Jul 21 at 19:57
  • Yes, as I mentioned in the question.
    – Aslan
    Aug 12 at 20:27
  • maybe you can create a support ticket with Microsoft Aug 12 at 22:08

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.