0

Sometimes ago, it was working properly without doing any explicit configurations like the below in our sharepoint2016 site(https://) But now it is failed to display the external site link content (https://) from another domain.

Part of fixing, have done the below things, but still not able to resolve the issue.

i)added this (WebPartPages:AllowFraming runat='server') inside custom master page. ii)"Permit contributors to insert iframes from any external domain into pages on this site" option is selected under Site Settings > Site Settings > Site Collection Administration > HTML Field Security.

Do we need to do anything else or this feature(displaying iframe is depreciated in sharepoint)..?

1

You can try adding the below tag into the aspx page which was mapped with the Client Web Part.

<WebPartPages:AllowFraming runat="server"/>

Source:

This content cannot be displayed in a frame

Or,

use <meta http-equiv="X-Frame-Options" content="allow"> in the one to show in the iframe to allow it.

Source:

IFrame: This content cannot be displayed in a frame

If the above solution does not fix the issue, install the "PermissiveXFrameHeader" SharePoint solution and enabling the feature for the SharePoint web app. Please refer to this article Sharepoint: Rendering inside iframes

Source:

How to resolve “This content cannot be displayed in a frame” error - CRM 2013 + Sharepoint 2013?

1
  • Thanks for the answer Habibur Rahaman... Actually in my question i have added this (<WebPartPages:AllowFraming runat="server"/>) which is not published here. I have installed "PermissiveXFrameHeader" sharepoint solution in my webapplication and activated this feature. But,still it is not working..
    – devsiva
    Apr 16 '20 at 11:01

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.