0

Does anyone know if there is a fix for this? I have a button on a list that fires up a flow...all works fine. When i do a search, the button exists but now does not fire up the flow??? I have read else where this is known but could not see a fix. The list is modern fyi. Thx in advance.

Json..

{
  "$schema": "https://developer.microsoft.com/json-schemas/sp/v2/column-formatting.schema.json",
  "elmType": "div",
  "children": [
    {
      "elmType": "button",
      "txtContent": "Express Request this Software",
      "customRowAction": {
        "action": "executeFlow",
        "actionParams": "{\"id\": \"1176e4f1-d4bc-4174-be23-03cecb3ed1ca\", \"headerText\":\"Confirm you want to request this software and that you have budget holder approval already\",\"runFlowButtonText\":\"Click Here To Confirm Request\"}"
      },
      "style": {
        "background-color": "blue",
        "color": "white",
        "display": "=if(([$VisibleButton] == true) && ([$Status] != 'Rejected') ,'','none')"
      }
    },
    {
      "elmType": "a",
      "attributes": {
        "href": "https://myserver/altiris/softwareportal/portal/",
        "target": "https://myserver/altiris/softwareportal/portal/"
      },
      "children": [
        {
          "elmType": "button",
          "txtContent": "Request this Software",
          "style": {
            "background-color": "purple",
            "color": "white",
            "display": "=if(([$VisibleButton] == false) && ([$Status] != 'Rejected') ,'','none')"
          }
        }
      ]
    }
  ]
}

Flow looks like this.... enter image description here

Search done like this enter image description here

  • Please provide some more details. How did you configure the flow, how did you add the button, how do you do the search. Screenshots are a plus! – Rune Sperre Apr 1 at 8:15
  • Here's the flow but I think the issue is either the JSon behind the button or SP online itself. – taylope1 Apr 1 at 9:06
  • Can't upload the flow but here is the JSON – taylope1 Apr 1 at 9:15
  • Sorry added Json and Flow to OP. If i do a filter then the button still works and runs the flow so just the search seems to kill the flow button execution – taylope1 Apr 1 at 9:20
  • @RuneSperre your help is appreciated – taylope1 Apr 1 at 10:02

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.