0

I am trying to do the tutorial found here: https://docs.microsoft.com/en-us/sharepoint/dev/spfx/web-parts/get-started/build-a-hello-world-web-part

But upon entering the command: gulp serve, I ge the following:

$ gulp serve
Build target: DEBUG
[10:08:26] Using gulpfile ~\Documents\projects\helloworld-webpart\gulpfile.js
[10:08:26] Starting 'serve'...
[10:08:26] Starting gulp
[10:08:26] Starting subtask 'configure-sp-build-rig'...
[10:08:26] Finished subtask 'configure-sp-build-rig' after 3.28 ms
[10:08:26] Starting subtask 'spfx-serve'...
[10:08:26] [spfx-serve] To load your scripts, use this query string: ?debug=true&noredir=true&debugManifestsFile=https://localhost:4321/temp/manifests.js
[10:08:26] Starting server...
[10:08:26] Error - [spfx-serve] The api entry could not be loaded: node_modules/@microsoft/sp-webpart-workbench/lib/api/
[10:08:26] Error - [spfx-serve] Error: Invalid glob argument:
[10:08:26] Error - 'spfx-serve' sub task errored after 125 ms
 Invalid glob argument:
[10:08:26] 'serve' errored after 133 ms
[10:08:26]
About to exit with code: 1
Process terminated before summary could be written, possible error in async code not continuing!
Trying to exit with exit code 1

I am using:

$ node -v
v10.19.0

and:

$ npm -v
6.13.4
1
  • Did you run 'npm install' first? Feb 18 '20 at 13:06
1

Try running

npm i @microsoft/sp-webpart-workbench

Reference:Link

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.