0

We are using sharepoint online and from a document library we were trying to execute the "Shared with external users" report by clicking on the Run reports link located under Settings -> Site Usage. On clicking on the Run reports link, a new page opens with "Choose a destination to Save this report" along with an error "Something Went Wrong . We couldn't find 'Documents'. Please create a document library called Documents and try again. " From the above error message it is evident that the library called "Documents" does not exists. The issue is that there is no browse option to select new location. Can anyone pls let us know where can we change the location. (changing the location from Audit Log Reports under Site Collection settings does not change the Site usage report location)enter image description here

New contributor
user3218104 is a new contributor to this site. Take care in asking for clarification, commenting, and answering. Check out our Code of Conduct.
0

Per my knowledge and test, the location for sharing report cannot be changed. According to this notification, please try to recreate a library called "Documents" and have a try. I tested with it and reproduce your issue after I deleted the default documents library.

The run report works properly after I recreate a new library called "Documents"

  • Thanks for the update – user3218104 Feb 13 at 8:54
  • @user3218104 If it works for you, please mark the reply with answer. It will help other community members with similar question. – jerry_MSFT Feb 13 at 9:12

Your Answer

user3218104 is a new contributor. Be nice, and check out our Code of Conduct.

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.