0

I have a SP2013 on-prem Farm with 3 web applications and multiple site collections

All the site collections in the farm display the below error:

""Cant connect securely to this page" This might be because the site uses outdated or unsafe TLS security settings. If this keeps happening try contacting the website's owner."

Also this error is displayed for all the users.

What could be the issue and how to make the site working?

4
  • Did you verify that the SSL Cert for the site is not expired and is valid? Also verify that TLS is enabled in the registry, or by using iiscrypto. Jan 7 '20 at 16:53
  • Assuming that your farm was working successfully for some time before you suddenly started getting these errors, an expire SSL cert in IIS is most likely the cause.
    – willman
    Jan 7 '20 at 17:09
  • Thanks @JoshMcClanahan after updating SSL certificates ,sites started working fine
    – George
    Jan 9 '20 at 18:49
  • Thanks @willman after updating SSL certificates ,sites started working fine
    – George
    Jan 9 '20 at 18:50
0

SSL certificates for the SharePoint URLs have got expired and after updating the new certificate, sites are working fine now.

1
  • Don't forget to accept your own answer so future users searching for the same problem can find your resolved question.
    – willman
    Jan 20 '20 at 19:16

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.