0

Conversation images not displaying in SharePoint Online "Yammer conversation web part" when using Chrome browser but displaying correctly in Edge.

enter image description here

When user click 'View all in Yammer' they get redirected to Yammer and the images are displayed correctly on the screen using Chrome or Edge.

Images are JPG format. All images are stored in "Files" tab on Yammer.

Also images in thumbnail are blurry in Edge.

0

I did a test in Google Browser, but everything's fine and I can't reproduce your problem.

enter image description here

What is your Google Chrome version? Try upgrading it to the latest version.

enter image description here

In addition, the phenomenon of image blur seems to be widespread, I can see that many users are facing the same problem.

The image I uploaded was also vague.

In this regard I suggest you create service request s to contact Office 365 support:

https://blogs.technet.microsoft.com/praveenkumar/2013/07/17/how-to-create-service-requests-to-contact-office-365-support/

| improve this answer | |
  • I am using the same version of Google Chrome as yours. – ibrahim Dec 12 '19 at 23:14
  • Is this still the case after re-creation? – Binggo_ MSFT Dec 13 '19 at 2:39
  • Yes it is still the case. – ibrahim Dec 13 '19 at 4:41
  • I suggest you create service request s to contact Office 365 support – Binggo_ MSFT Dec 16 '19 at 2:30
0

This is the Yammer issue you can find this issue here: https://techcommunity.microsoft.com/t5/yammer/picture-in-conversations-yammer-webpart-showing-blurry/m-p/864106 Even submit a technical support case can't resolve the case, unfortunately Microsoft doesn't have a good support in Yammer

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.