0

I am trying to update managed metadata field (TaxonomyFieldType) using SOAP API following is my SOAP XML

<Batch OnError = "Continue">
    <Method ID = "1" Cmd = "Update">
        <Field
            Name = "ID"
            xsi:type = "xsd:string"
            xmlns:xsi = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
            xmlns:xsd = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema">12</Field>
        <Field
            Name = "TaskOutcome"
            xsi:type = "xsd:string"
            xmlns:xsi = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
            xmlns:xsd = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema">Approved</Field>
        <Field
            Name = "Title"
            xsi:type = "xsd:string"
            xmlns:xsi = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
            xmlns:xsd = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema">sample</Field>
        <Field
            Name = "FileRef"
            xsi:type = "xsd:string"
            xmlns:xsi = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
            xmlns:xsd = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema">sample.txt</Field>
        <Field
            Name = "MM"
            DisplayName = "MM_0"
            Type = "TaxonomyFieldTypeMulti"
            xsi:type = "xsd:string"
            xmlns:xsi = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
            xmlns:xsd = "http://www.w3.org/2001/XMLSchema">-1;#test2|168baffc-6f72-46cd-8750-98d53ed1acca</Field>
    </Method>
</Batch>

There is no error from the server and managed metadata filed not getting updated.

Could you please help me that i am doing somethink wrong here...

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.