0

I just created a communication site. By default a Hero webpart is on the main page. I can go to edit the page and on that specific webpart it gives me the option to edit details(the icon with the little pencil appears when i hover a panel). From there i can add images, texts and URLs for links etc.

That all works well and fine. The problem is when I create a new page in the communication site and add a hero web-part to it, after selecting edit the option to edit details for the hero web-part is totally nonexistent. The only option I'm given is how many tiles I'd like displayed.

Am I the only one experiencing this or is this a know issue? If there is a work around for this I would really appreciate some help. It just seems odd that you can edit details on the generated Hero web-part but not on one you add later on...

Please and thank you in advance.

1

I create a new page in the communication site and add a hero web-part to it, i can choose "edit details" for the hero web-part, from there i can add images, texts and URLs for links:

enter image description here

After you add a hero web-part in a new page, make sure you choose "select link" to set a link, then you can see "edit details".

Use the Hero web part for your reference:

https://support.office.com/en-us/article/use-the-hero-web-part-d57f449b-19a0-4b0d-8ce3-be5866430645

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.