0

A SharePoint 2010 application has few SiteCollections (say root(/), /SC1 and /SC2).

On SiteCollection SC1, profile link /SC1/_layouts/userdisp.aspx?ID=_ receiving timeout for two of the four group IDs. But it works when Force=True querystring is added and also I do not see this issue with SC2 and root SiteCollections. On success, it should redirect to _layouts/people.aspx?MembershipGroupID=_. Accessing _layouts/people.aspx?MembershipGroupID=_ directly also works.

Example: 
//On SC1, ID = 1 does not work; ID = 2 works 
https://example.com/SC1/_layouts/userdisp.aspx?ID=1  //Does not work for user ID 1
https://example.com/SC1/_layouts/userdisp.aspx?ID=1&Force=True  //Works with Force=True
https://example.com/SC1/_layouts/people.aspx?MembershipGroupID=1  //Works with people.aspx url
https://example.com/SC1/_layouts/userdisp.aspx?ID=2  //Works for group ID 2
https://example.com/SC1/_layouts/userdisp.aspx?ID=25  //Works for user ID 25

//Other SiteCollections
https://example.com/_layouts/userdisp.aspx?ID=1  //Works with root
https://example.com/SC2/_layouts/userdisp.aspx?ID=1  //Works with SC2

My questions: 1. Why does the userdisp.aspx link to few groups fail, while not for other groups? 2. What does Force=True do to make this link work. How is it different from the link without 'Force=True'

Note: This issue is occurring only for SharePoint groups, not for user profiles. This site was working for past few years, and this issue just started showing up

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.