0

I'm trying to set up a Term-Store based Managed Metadata navigation for my site. I can create as many levels as I want in the term store, but only the top-level terms show in my navigation. I have each term in the navigation set to Simple Link or Header. Whether my header is blank or has a link in it, no drop-downs appear below it when I mouse over or click on it. I have publishing feature enabled on my site- the site is a SharePoint Online (O365) site that was just migrated from SP 2010.

0

Per my test in my SharePoint online environment, I set up the Term-store for the managed metadata navigation.

Then if I configure the managed navigation for the site collection, the managed navigation can work fine.

And if I configure the managed navigation for the sub site, then the managed navigation cannot work.

You could check if the current site is the sub site.

  • I'm working at the root site in my site collection. – Scott Davis Apr 12 at 13:18
  • 1
    You could check if there is custom code in your site collection. – Amy_MSFT Apr 17 at 9:16
  • The problem it turns out was custom CSS that was blocking the drop-downs from appearing. That's been resolved and now they work just fine. – Scott Davis Apr 22 at 17:10
  • If the reply is helpful to you, you could accept it as answer. – Amy_MSFT Apr 23 at 2:09
0

It turns out the issue was some custom CSS that was interfering with the drop-downs. That has been resolved by the developer who built it and now it's working just fine.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.