0

I have a SharePoint Designer 2013 workflow that is calling a web service method I have created and hosted on a server.

The workflow in the browser workflow history seems to be triggered only once, however the web service method seems to be entering an infinite loop as it is logging to text file continuously and the workflow is never terminated.

What could the problem be?

Is it something wrong with the way workflow manager was registered maybe?

  • Are you calling this web service in a loop in workflow? – Ganesh Sanap Feb 20 at 17:59
  • no it is just one call .. the exact same workflow/webservice method works fine on a different environment... – Saz Mifsud Feb 20 at 18:01
  • Could it have been caused because I added a second web frontend to the workflow manager farm and so it now has two endpoints? – Saz Mifsud Feb 20 at 18:02
  • Try adding history log before calling the web service and after calling web service action...Or you have added this workflow on item change and item updated multiple times? – Ganesh Sanap Feb 20 at 18:02
  • no it is on item create – Saz Mifsud Feb 20 at 18:03
0

The issue was within the web service. It boileld down to two problems: 1. not enough RAM on server 2. too many ExecuteQuery calls

I refacotred the code to have less ExecuteQueries and it worked

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.