0

I am trying to get some data, into a webpart in SiteA, from a document library in SiteB using an ajax call. When I added my code to a content editor it worked properly. However when added it to the webpart it didn't work. Here's my code :

function GetBalance(LoginName) {

var listName = "ListName";
var site = "SiteB";

var Local_Global_Balance;

var Ownurl = site + "_api/web/lists/getbyTitle('"+listName+"')/items?$select=VirtualBalance&$filter=EmployeeName eq '" + LoginName + "'";
 $.ajax({
    url: Ownurl,
    contentType: "application/json;odata=verbose",
    headers: {
        "accept": "application/json;odata=verbose",
        "X-RequestDigest": $("#__REQUESTDIGEST").val()
    },
    async: false,
    success: function (data) {
        var items = data.d.results;
        if (items[0].VirtualBalance != "" ) {
            itemId = items[0].VirtualBalance;
            Local_Global_Balance = itemId;
            $("#userbalance").val(Local_Global_Balance);
        }
        else {
            $("#userbalance").val("0");
        }


    },
    error: function (data) {
        console.log("An error occurred. Please try again.");

    }
});}

Any idea on how to solve this ?

  • 2
    What kind of webart are you trying to add it to? Also, did you include <script type="text/javascript> </script> tags around your code? – Kyle Rogers-Brodeur Feb 11 at 15:52
  • visual web part created in visual studio and deployed in the SiteA – Sam Feb 11 at 15:59

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Browse other questions tagged or ask your own question.