0

I have created a Workflow in SP Designer and attached to one list. It's getting the error "Workflow was cancelled by System account and failed on Start". It's happening for recently created workflows in this site collections and old workflows are working fine. If I create a new workflow in this site collection I get the issue. If I create a new workflow in other site colections those are working fine. Can anyone help on this issue?

  • 1
    What error code you got on that WF? – Marko Tica Jan 4 at 14:46
  • Only this error I get. No error code. – Sivakumar Piratheeban Jan 4 at 14:49
  • 1
    Check permissions for that SC. Publish that WF with admin acc. – Marko Tica Jan 4 at 14:54
  • 1
    Check out my answer on this post - you might need to clear the cache in SPD – Tally Jan 4 at 15:24
1

You always get an error message in the ULS log. I just documented on how you can get the error message easily: https://engineerer.ch/2019/01/04/how-to-find-errors-in-the-sharepoint-uls-log/

I suggest to publish your workflow again as a non-system account through SharePoint Designer. That helped solving a lot of workflow related errors.

1

Does the issue exists in SharePoint 2010 platform workflow or SharePoint 2013 platform workflow?

don't start the workflow with system account, Log in and start the workflow as a different user (rather than System Account) to test.

Clear SharePoint Designer cache and compare the results:

https://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/sagarp/how-to-clear-your-sharepoint-designer-20102013-cache/

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.