1

I have two jquery script. when one script works, the other one does not function and vice versa. Intially, I thought it is because both scripts had same function name etc. I changed the variable name and everything. It still doesn't work. Both of the scripts uses promoted links but different promoted links not the same one. Attached is the CEWP file. When I delete the first line of the script in a staging environment, it works, however, it doesn't on the production environment? enter image description here

enter image description here

1

You are using more than JQuery references that lead to ش conflict issue and the script will not work properly.

  • Try to remove jQuery-latest-min.js ref or Jquery.11.2.min,js
  • Add the JQuery references before other scripts.
  • Replace JQuery(decoument) with $(decoument)
  • Use Script editor web part instead of Content editor
  • When I remove the jquery-latest-min.js (the first line of code from the second image of the script) , it works fine in the staging envrionment. But when I remove it in the production sharepoint environment, the tabs don't show up (the script is meant for tabs). Is there a reason for this? When I remove that chunk of code, both scripts work fine but only in staging environment. I am not sure why @Mohamed El-Qassas – user10 Nov 7 '18 at 2:37
  • you should don't add two jquery references! this will cause conflict, so when you remove the first line it will work! so make sure you only use one reference in the production, check if you are using another ref in master page or another script web part, – Mohamed El-Qassas MVP Nov 9 '18 at 16:11

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.