4

When I assign a Workflow task to multiple people, all users should complete the task before the task is 100% completed, but when the participant who completes the task first, the task automatically goes from In Progress to Completed even though there are multiple users who have not completed their portion of the task yet.

How do I fix this so all users who were assigned the task must click 'Complete' so the task is completed? (not just one user who was assigned the task)

And yes, I started a task process in SharePoint Designer and added multiple emails and selected 'Parallel'as well as set the option to 'Wait for all responses'

Thank you

  • Are you using a Task list or is it a standard List which you have customised? – Tally Aug 1 '18 at 12:02
  • Hi @Tally, I am using a Task list – Samantha Aug 1 '18 at 14:52
  • Actually, on SharePoint, it is part of a form library because my workflow is for participants to fill out an infopath form on SharePoint. – Samantha Aug 1 '18 at 15:49
  • But I'm using a 'task list for workflow'. Sorry for the multiple replies, just a little confusing – Samantha Aug 1 '18 at 15:57
  • I think I fixed the issue! Well- I think it was a bug because all of a sudden it started working. Thank you – Samantha Aug 1 '18 at 22:21
1

I'm pretty sure there was a small bug that fixed itself because this happens quite often for me. But make sure when you are doing this, test the flow with other people's emails in your organization and not your own email because when I tested it using my own or other emails, it did not work also making me think I had another error/issue arise

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.