1

I'm rather new with SharePoint in my site collection I'm trying to create a new page with multiple WebPart Zones as I have done in the past. Once I navigate to Site Contents > Pages > New Document > and I see the following 3 page layouts.

enter image description here

I'm not sure what changed I used to see more options as I was able to create a"Blank Web Part Page" in the past

enter image description here

I also enabled the "SharePoint Server Enterprise Site Collection features" and "SharePoint Server Publishing Infrastructure"

enter image description here

I feel like I'm missing something small here, is there anything that I could be missing that is causing the Page Layout to be different or am I in the wrong setting for creating a WebPart Page?

Thank you in advance

1

I have found the answer, it appears that I have been playing around where I shouldn't. Linking the answer below in case someone else runs across this issue

Site Actions->Site Settings > Look and Feel > Page layouts and site templates. I then made sure I had the middle option "Any Layout" selected which resolved my issue as I had limited the scope.

enter image description here

Publishing Page - hide page layouts

  • Plz accept your own answer as answer, so the question will not appear in Unanswered Questions List. Thanks you. – Md. Tahmidul Abedin Apr 9 '18 at 3:38

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.