4

After creating a new project with SharePoint generator I can not connect to my workbench on localhost (ERR_CONNECTION_RESET) via HTTPS!

I have tried numerous changes in internet settings and in Visual Studio Code, but my localhost (http://localhost:4321/temp/workbench.html) is not responding.

Have tried with browsers like IE11, FireFox, Chrome.

Any ideas which settings I have to change?

Thanks in advance for any help.

  • I had this issue. I tried every possible things and it never worked. I ran this command npm install gulp -g. It started working. – Yaseen Merchant Jan 15 '19 at 1:22
8

you can avoid your problem by using http instead of https
To do that, in

config\serve.json

set

"https": false,

and remove the "s" from the URL in the "initialPage"

Save the file, restart "gulp serve" and the workbench will open in your browser using http

  • Whoaw - that exactly helped, my workbench is working now. You made my day!!! @user1730 thanks a ton! – Evi Bullert Nov 14 '17 at 14:58
  • Possibly you missed adding Dev certificate using NPM. That was a part of the tutorial, that is why with https you were probably getting trust issues. – mohd tahir Nov 15 '17 at 10:13
  • Thank you @mohdtahir - I had tried "gulp trust-dev-cert" before as well - but that did not fix the issue. – Evi Bullert Nov 28 '17 at 15:53
  • any other fix,it doesn't work for me – Keshav Taurah Dec 2 '18 at 16:25

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.