5

Followed the video from

SharePoint Framework development with SharePoint 2016 Feature Pack 2

but could not add the web part to the site because it did not show up. I made sure I have only SPFx 1.0.2 is installed. I know the catalog is working because other apps from the store do show.

Is there a detailed walkthrough to make sure all the moving part on SP2016 FP2 are correctly installed?

Any other walkthrough recommended?

0

I had faced a similar problem in past. And were able to resolve it in the following way:

The problem was with my webpart code. I were getting this error before packaging the webpart:

-> Cannot find module 'helloWorldStrings'

I removed this error first, then again packaged the solution and uploaded it to the Apps Catalog site. This time it was working fine as expected. Check the following post for reference:

Check this post

Hope that helps you as well.

  • 2
    While this link may answer the question, it is better to include the essential parts of the answer here and provide the link for reference. Link-only answers can become invalid if the linked page changes. - From Review – Asad Refai Oct 9 '17 at 9:20
  • 1
    Essential parts included! – mohd tahir Oct 9 '17 at 13:17
  • 1
    This does not answer my question. I did not see any error – Ofer Gal Oct 18 '17 at 14:08
  • Please be careful first you need to compile the code using the command 'GULP'. If it gets compiled successfully that means it the package has no error. I have already mentioned in my case it had certain error and I wasn't able to deploy the correct package successfully in the Apps catalog! – mohd tahir Oct 19 '17 at 7:08

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.