0

We have a custom list app and under SP2016 all the people picker fields are not working...

Most people are getting a 'JSON" is undefined

Click the OK and then you can put in a name in the dialog box but it just spins

Help !!!!!

2
  • 1
    Check the people picker control works in another browser to see if it is the browser issue. If you are using IE 11, check if the people picker control works in IE 10 mode. Open it in Internet Explorer and then press F12, click Browser Mode, choose IE 10. Sep 29, 2017 at 1:16
  • okay tried that... in f12 mode default pops up people picker screen but gets JSON error, IE10 does nothing when icon is clicked same with all others
    – user63270
    Sep 29, 2017 at 9:02

1 Answer 1

1

1)In the IE, click on the Settings icon then click on "Compatibility View Settings". In the Compatibility View Settings page uncheck "Display intranet sites in Compatibility View" as shown in the fig below:enter image description here

Now close your browser and try again. It should resolve the issue.

2)From the Tools menu in IE check if "Enterprise Mode" is unchecked or not. If it is not unchecked please uncheck it. It should appear like below: enter image description here

Then close the browser and try again. it should solve the issue.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.