2
  1. I have configured app environment successfully as described in this article
  2. I have created simple sharepoint hosted app in visual studio and deployed successfully on my sharepoint server 2013.
  3. But app is not displaying correctly ie. without sharepoint styling. when i open developer tool then there are lots of errors. see below screen shots.

App user interface:

enter image description here

Errors on app page:

enter image description here

I want app interface something like below :

enter image description here

Should i need to configure something in my app? please help. Thank you.

2

Try to create a root site collection for the same web application like this : http://webapp:1001/ from Central Administration then refresh your page or re-deploy your app.

  • I'm not using any custom css or js. I just want default sharepoint styling for my app. – Curious Sep 27 '17 at 8:42
  • 1
    Try to create a root site collection for the same web application like this : http:///webapp:1001/ from Central Administration then refresh your page or re-deploy your app. – Youssef Moumen El idrissi Sep 27 '17 at 9:48
  • creating root site collection resolved my issue. now app showing as expected. thank a lot youssef. please update your answer as your above comment. – Curious Sep 28 '17 at 5:48
  • Can you tell me why the root site collection is required for app showing correctly ? – Curious Sep 28 '17 at 5:50

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.