0

I've created a new web application (e.g. bloggler.myspfarm.com) on my SharePoint 2013 farm and set up my site and it worked fine. I sent 2 posts on mysite. After that I removed this web application using central admin and create a new web application (e.g. mysite.myspfarm.com) with a different name and set up mysite and it works fine again. But here is the problem, I can see my previous post on my user profile page but I can not delete this posts. I can see little X icon on post, I can click it and click "remove post" button and delete it but when I refresh the page posts come back. Is there a way to delete this posts using PowerShell?

Shortly, how can I delete a post in mysite newsfeed using powershell?

When I try to reply post, I'm getting this

Microsoft.Office.Server.Microfeed.MicrofeedException. Internal Error Code: 26. 

According to here it means

MicroBlogList_Error_FetchingItem
  • Did you restore the Personal sites from the original content DBs or create new ones? – Matthew McDermott Sep 12 '17 at 22:14
  • I created new DB every time when I create new web application. I did not restore any DB. Also I removed and created user profile service application and still posts there. – newbie Sep 13 '17 at 5:39
0

I would try resetting the Feed Cache. Run the following cmdlets in this order:

Update-SPRepopulateMicroblogLMTCache -ProfileServiceApplicationProxy <proxyid>
Update-SPRepopulateMicroblogFeedCache  -ProfileServiceApplicationProxy <proxyid> -AccountName domain\youraccount

Reference: Manage Feed Cache

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.