1

So, I was following this pretty closely: http://365hq.net/creating-folders-and-sub-folders-using-sharepoint-2010-designer-workflow/

But for some reason, it is not working. I thought I have did everything right, but I must be missing something. I was trying to troubleshoot it myself, but I am not familiar what the best way to go is with doing so on a workflow since there are no traditional debugging tools available. Any suggestions on how I should tackle this issue?

First try - does not follow the link steps precisely, and it didn't work. Create new folder is a site workflow in this case:

First try - does not follow the link steps precisely, and it didn't work. Create new folder is a site workflow in this case

Second try - almost exactly the same as the instructions, but it seems like there is still something missing. Not sure how I should even troubleshoot it...

Second try - almost exactly the same as the instructions, but it seems like there is still something missing. Not sure how I should even troubleshoot it...

  • Does the workflow even trigger? If yes, what is the error message that you get? – Amit Aug 14 '17 at 4:16
  • Yes, I believe the workflow did trigger for version #1 above since the log successfully executed. But the error generated is... Useless. It just said "an error has occured in "Create Test Plan Folder". Version #2 did not generate any items within workflow history log, so it is possible that it has not executed. I don't know why there should be a difference between the two though. – Isa Aug 14 '17 at 16:35

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.