0

I am editing a SharePoint Online master page.

Commented out below mention, complete h1 section but still site title "Trial" is showing on the page.

enter image description here


<h1 id="pageTitle" class="ms-core-pageTitle">
<!--SPM:<SharePoint:AjaxDelta id="DeltaPlaceHolderPageTitleInTitleArea" runat="server">-->
<!--SPM:<asp:ContentPlaceHolder id="PlaceHolderPageTitleInTitleArea" runat="server">-->
<!--SPM:<SharePoint:SPTitleBreadcrumb
    runat="server"
    RenderCurrentNodeAsLink="true"
    SiteMapProvider="SPContentMapProvider"
CentralAdminSiteMapProvider="SPXmlAdminContentMapProvider"
SkipLinkText="">-->
<!--PS: Start of READ-ONLY PREVIEW (do not modify)--><span id="ctl00_DeltaPlaceHolderPageTitleInTitleArea">Home</span><!--PE: End of READ-ONLY PREVIEW-->
<!--SPM:<PATHSEPARATORTEMPLATE>-->
<!--SPM:<SharePoint:ClusteredDirectionalSeparatorArrow runat="server"/>-->
<!--SPM:</PATHSEPARATORTEMPLATE>-->
<!--SPM:</SharePoint:SPTitleBreadcrumb>-->
<!--SPM:</asp:ContentPlaceHolder>-->
<!--SPM:</SharePoint:AjaxDelta>-->
<!--SPM:<SharePoint:AjaxDelta BlockElement="true" id="DeltaPlaceHolderPageDescription" CssClass="ms-displayInlineBlock ms-normalWrap" runat="server">-->
<a href="javascript:;" id="ms-pageDescriptionDiv" style="display:none" data-accessibility-nocheck="true">
    <span id="ms-pageDescriptionImage">
    </span>
</a>
<span class="ms-accessible" id="ms-pageDescription">
    <!--SPM:<asp:ContentPlaceHolder id="PlaceHolderPageDescription" runat="server"/>-->
</span>
<!--SPM:<SharePoint:ScriptBlock runat="server">-->
<!--SPM:_spBodyOnLoadFunctionNames.push("setupPageDescriptionCallout");-->
<!--SPM:</SharePoint:ScriptBlock>-->
<!--SPM:</SharePoint:AjaxDelta>-->

  • I see there is function being called for setting up Page description. Can you remove third last line which is <!--SPM:_spBodyOnLoadFunctionNames.push("setupPageDescriptionCallout");--> and check if its working. – Pradip R. Jul 5 '17 at 15:44
  • thanks @PradipR. for your input. please see my answer below.. – cjs Jul 5 '17 at 19:15
1

I tried by removing the funtion suggested by @PradipR (in fist comment) but nothing happen Site title was still there.
So I tried by removing other functions as well (one at a time only but no luck.

Then I tried removing all the function at once under the h1 tag. Still that site title was visible.

Finally, I remove the whole h1 tag from the code and now the Site title is vanished.

Don't know if it is as per best practice or not but my concern is solved finally. ;)

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.