2

In my scenario i am having publishing site and enabled the sign in as different user in welcome.ascx, when i click the sign in as different user in the application is redirected to PageNotFoundError.aspx. Its not asking for the credential. Kindly help me to resolve this

  • How did you enabled the option? – P S Jun 7 '17 at 9:13
  • My understanding was that the functionality was removed in SP2013 due to many bugs that it caused (first one I can think of is clicking on an Office document will open up Office as the currently logged in Windows user, not the one currently signed into SharePoint). As said below, the only supported way is to use the RunAs functionality to spawn the browser process as another user – Greg W Jun 7 '17 at 9:26
  • Keep in mind using siteurl/_layouts/closeConnection.aspx?loginasanotheruser=true may not work in some browsers and ie10 – Karthik Jaganathan Jun 7 '17 at 9:42
  • am using IE edge and its worked yesterday but its not working now – Hariprasad Nagendren Jun 7 '17 at 10:09
3

There are several solutions to your problem as Microsoft has removed the Sign in as different user link.

  1. Start your browser as a different user

  2. Use the _layouts/closeConnection.aspx?loginasanotheruser=true page

  3. Edit the Welcome.aspx to include the link again (Sign in as Different User and SharePoint 2013)

  4. Use JavaScript as a Bookmarklet (SharePoint 2013 – Sign in as Another User)

Please check the below links for more options

  1. https://stackoverflow.com/questions/21139527/sign-in-as-different-user-in-sharepoint-2013

  2. https://blogs.msdn.microsoft.com/odabasi/2013/08/16/missing-sign-in-as-different-user-option-in-sharepoint-2013/

  3. https://nickgrattan.wordpress.com/2012/07/23/sign-in-as-different-user-and-sharepoint-2013/

  • i have added the code for enabling sign in as different user while click on that it is not moving to _layouts/closeConnection.aspx?loginasanotheruser=true page instead of this its moved to PageNotfound page – Hariprasad Nagendren Jun 7 '17 at 10:07
  • even i have pasted this _layouts/closeConnection.aspx?loginasanotheruser=true and run the browser it goes ctv8vzq9b2srv01:13/Pages/… – Hariprasad Nagendren Jun 7 '17 at 10:20
  • I guess there is something wrong in the URL which you have formed, can you pls share the url. – Karthik Jaganathan Jun 7 '17 at 10:43
0

as workaround you could just run IE(or other browser) as different user before log into the site

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.