0

I deployed Sharepoint 2013 farm according to 3-tiers architecture :

  • One application server;
  • One web server;
  • And one data base server.

Now I'm creating a new web application.

so I followed steps described in this article : https://sharepointv15.wordpress.com/2012/07/24/create-a-web-application-in-sharepoint-2013/ (from the application server)

The creation finished with no errors. After that I have created a site collection,however when I have tried to access it, I got error message.

Is there a problem with my installation and how can I fix this problem ? Thank you.

  • What is error message? – Akshay Dattatray Nangare Apr 11 '17 at 9:09
  • This site is inaccessible ServerName does not allow connection. – Asma Sbaia Apr 11 '17 at 10:11
  • what is your url look like? are u accessing new site from server or client? could you please share the screen shot of the error or atleast completed text? – Waqas Sarwar MVP Apr 11 '17 at 12:49
  • the name of the url is like : [link] (ApplicationServerName : port/) – Asma Sbaia Apr 11 '17 at 19:54
  • the name of the url is like : ApplicationServerName:port , I creates the web application from the application server where the central administration is hosted, but i couldn't access it neither from the app server nor from the web server – Asma Sbaia Apr 11 '17 at 19:59

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Browse other questions tagged or ask your own question.