0

Content search web part is not returning the results when added to the page in SharePoint Online. Even though I am able to see the results in the 'Search Result Preview'. But when I click OK and save the page it is still not showing the results.

Search are returning results in Search Query Tool as well. Also there is no error with display template, I am using OOB display template.

Am I Missing anything ? Any features that i need to activate ?

  • Hello Dhaval, the same thing happened to me now, but it's on a different site collection than the one I'm testing now so I know it's searchable, and the query test returns items but the page is not showing anything, did you manage to solve this issue? – Yugo May 5 '17 at 15:21
0

Can you make sure if search site set to searchable and also can you re-index site and wait for 24hrs to get results back.

check under site settings → search → search and offline availability.

0

I'm having the same issue, I am allowing custom scripts from tenant SharePoint admin and will test. believe it takes 24 hours to update so need to play the waiting game.

Link for how to change settings : https://sharepoint.handsontek.net/2018/10/28/enable-custom-script-on-modern-sharepoint-sites-using-powershell/

Cannot(can) believe Microsoft have let this one slip through the net without providing a solution or workaround

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.