0

problem

I create few sites collection and one search center when I search for people result shows nothing.I have no clue where i am doing wrong.

image 1

enter image description here

image 2

enter image description here

2

You probably don't have User Profile Service configured properly for this.

Here's how to check: SharePoint 2013 People Search Result Empty

If you need full instructions, you can read this tutorial:

How to Configure People Search in SharePoint 2013

Let me know if you need help or have more questions.

  • Thanks @jpollar I follow your given second link and my issue resolved. I just allow mysites to crawl by create new crawl rule. (Y) – Malik Kashmiri Jan 9 '17 at 7:38
  • Excellent! Glad I could help. – jpollar Jan 9 '17 at 16:28
2

There are tons of things can go wrong but moving forward. please validate these prerequisites details MSDN article.

  • A Search service application must be running in the farm.
  • A Managed Metadata service application must be running in the farm.

  • User profile synchronization must be configured in the farm. If this has not been done yet, at a minimum you must complete the following procedures that are described in Synchronize user and group profiles in SharePoint Server 2013:

    • Phase 0: Configure the farm
    • Phase 1: Start the User Profile synchronization service

Setup People Search
After validating all the prerequisites start Setting up people search from this MSDN article.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.