0

For 2013 workflows, it works fine. No issues.

However, when I publish a 2010 list workflow, I can only see it in the workflows list of SPD. (I can't see it either SP365 or list view in SPD). The workflow seems to be saved in SPD, but it is not associated to any list and it can't see it anywhere in SP365. Any ideas what it might be wrong here? thanks in advance!

0

In workflow click on "Check Error" button before publishing workflow. Might be some error is coming at the time of publishing. If on click of "Check Error" it gives no error message then publish it again and check.

  • already tried that 100 times. didn't work. – Giannis Dec 12 '16 at 12:39
  • Try with adding single action and check. I have created many workflow of 2010 for SharePoint 2013 environment. – Trimantra Software Solution Dec 12 '16 at 12:42
  • are you using which machine? windows 7 or windows 8? – Trimantra Software Solution Dec 12 '16 at 12:43
  • I am trying with single actions. No success. I also did many 2010 workflows in 13 environment with success in the past. But recently stoped working. windows 7. – Giannis Dec 12 '16 at 13:04
0

It seems that in previous version of SharePoint Designer there is bug. Try to install newer version.

https://support.microsoft.com/en-us/kb/3039732 https://support.microsoft.com/en-us/kb/2817441

  • Thanks. I am already running with SPD SP1 but it won't work. The problem is probably something else – Giannis Dec 12 '16 at 13:08

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.