0

I have a modal popup on a calendar which displays the DispForm.aspx page. Currently on some devices it shows as expected but it is also run within a program which takes IE and cuts parts off.

The modals here just continue to load and then load but display non of the content.

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function () {
    setInterval(function () {
        $("a[href*='TrimDispForm.aspx']").each(function () {
            $(this).attr("onclick", "openDialog('" + $(this).text() + "','" + $(this).attr("href") + "')");
            $(this).attr("href", "javascript:void(0)");
            $(this).removeAttr("target");
        });
    }, 900);
});

function openDialog(title, url) {
    var options = {
        title: "Calendar - " + title,
    autoSize:true,
        url: url
    };
    SP.UI.ModalDialog.showModalDialog(options);
}

Open the same link directly in IE on the same machine and it loads as expected. What settings may be required for a modal to function correctly in IE?

0

The issue around this has been resolved.

The browser was encased in another program which was not picking up the correct values from the FEATURE_BROWSER_EMULATION and that was causing it not to correctly render.

By setting the BROWSER_EMULATION for the user rather than the device fixed the issue.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.