0

I was working in project creating new visual webpart, but suddenly when I create new visual webpart (basic just with a label )and try to deploy it I have the following error :

Error occurred in deployment step 'Add Solution': The process cannot access the file 'C:\inetpub\wwwroot\wss\VirtualDirectories\ch-aaa-dev80\web.config' because it is being used by another process I made iis reste not working any ideas ?

0

Try to do the following :

  • Make sure that there are no Multiple deployments from other users at the same time and on the same server.
  • Make sure that the web config file is not opened or used by any program at any place.
  • Close all running instance for Visual Studio.
  • Restart Sharepoint Timer Service. (Run > Service > Sharepoint Timer Service > Restart)
  • Restart IIS.
  • Hi @M.Qassas I m the only one working on the server, and the web.config is closed. I was working on the solution adding Webpart and deploying without any problem, but I don't know how when I add new Webpart with just label to test it , it show me this message and now nothing is working, I create new project with empty webpart. same error message ... – BKChedlia Sep 30 '16 at 7:35
  • in CA I have this message : Last Operation Details: xxxxx : xxx : Portal : Error: The web.config could not be saved on this IIS Web Site: C:\inetpub\wwwroot\wss\VirtualDirectories\xxx\web.config. The process cannot access the file 'C:\inetpub\wwwroot\wss\VirtualDirectories\xxx\web.config' because it is being used by another process. – BKChedlia Sep 30 '16 at 7:45
  • PS : the old solutions still works when I deploy – BKChedlia Sep 30 '16 at 7:59

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.