2

We have a F5 load balancer for Sharepoint farm frontend servers and OWA Server.

On OWA OpenFromUrlWeb is not working. I get 404 page not found.

Same is for every link I generate on OWA. In sharepoint I can normaly see and open files with OWA.

I have also tried everything described here: How to test viewing Office documents using the Office Web Apps 2013 viewer

In logs I see this:

A process serving application pool 'OpenFromUrlWeb' terminated unexpectedly. The process id was '23412'. The process exit code was '0xc00000fd'.

and:

    Faulting application name: w3wp.exe, version: 8.5.9600.16384, time stamp: 0x5215df96
Faulting module name: clr.dll, version: 4.6.1055.0, time stamp: 0x563c12de
Exception code: 0xc00000fd
Fault offset: 0x00000000000132d4
Faulting process id: 0x1c78
Faulting application start time: 0x01d213f7061dd35d
Faulting application path: c:\windows\system32\inetsrv\w3wp.exe
Faulting module path: C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\clr.dll
Report Id: 453bee6d-7fea-11e6-80da-0050568f010c
Faulting package full name: 
Faulting package-relative application ID: 

and:

Fault bucket , type 0
Event Name: APPCRASH
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: w3wp.exe
P2: 8.5.9600.16384
P3: 5215df96
P4: clr.dll
P5: 4.6.1055.0
P6: 563c12de
P7: c00000fd
P8: 00000000000132d4
P9: 
P10: 

Attached files:

These files may be available here:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_w3wp.exe_50915b96714bc364cfcc4b11b31c65c182eaf7f_9e3fd63b_514523f1

Analysis symbol: 
Rechecking for solution: 0
Report Id: 453bee6d-7fea-11e6-80da-0050568f010c
Report Status: 4100
Hashed bucket: 

Also when I try to connect Test OWA Server to SP Farm which is not behind F5 Load Balancer, it works. So I am not sure where is error in this setup.

If you have any ideas on this? Thanks

0

The problem was: "Microsoft .NET Framework 4.6.1 for Windows Server 2012 R2 for x64 (KB3102467)

  • How can an update be a problem? – Paul Strupeikis Sep 22 '16 at 12:44
  • 2
    @PaulStrupeikis If you install all updates on Windows Server 2012 R2, including .NET 4.6 - you can't install SharePoint 2016. You have to uninstall .NET 4.6 in order to get your install to work. But when you have SharePoint installed - you can update ti .NET 4.6. Maybe this isn't the case (yet) with OWA 2013? – Benny Skogberg Sep 22 '16 at 12:55
  • Yes, you can install OWA 2013 with all updates and it works normally. Only OpenFromUrlWeb is not working. When I uninstalled .NET 4.6 and restarted everything now is fine. Interesting is that OWA 2013 without SP1 and with .NET 4.6 is also working fine...? – mehnihma Sep 22 '16 at 13:18

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.