0

I have create custom content type using that content type I have created list in site.

Now trying to develop event receiver on list item events. but now I'm unable to debug the code .

enter image description here

Updated Here is the message display on break opint enter image description here

6
  • You need more details... Are you able to deploy your solution? Is a break point not being hit?
    – Bunzab
    Aug 31 '16 at 12:15
  • What is the problem? Any mark in the breakpoint? Aug 31 '16 at 12:24
  • I have updated question by adding message display on break point Aug 31 '16 at 12:27
  • hi bunzab, I am able to deploy solution. but break point not hit. Aug 31 '16 at 12:29
  • also I have try to apply debugger using F5 still its not working Aug 31 '16 at 12:30
5

Try to do the following to hit your breakpoint

  • Retract your solution.
  • Perform IISRESET.
  • Deploy it again.
  • Set your breakpoint and make sure it's not disabled.
  • Open SharePoint Portal.
  • Attached Visual Studio project to the w3wp.exe processes
  • Choose managed code in the attach to process dialog.
  • Try to delete an item from your list , that should hit your breakpoint now.
1
  • 1
    Hi Mohamed, Followed all this. But no luck. any specific thing i need to do...
    – shoab
    Sep 9 '18 at 13:01

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.