0

I'm using SharePoint Designer to create a customer workflow that creates a subsite from a task list. I have this working on 3 other lists in my site collection.

For some reason, on this particular list, my ResponseCode is "InternalServerError" and it does NOT create the site. My Response Content is:

 {"error":{"code":"-2130575223,
 Microsoft.SharePoint.SPException","message":{"lang":"en-US","value":"Microsoft.Workflow.Client.ActivityNotFoundException:
 The activity named 'WorkflowXaml_2c7a21f7_584e_46d2_8b9b_44cc38865cbe'
 from scope
 '\/spo\/b8523793-b582-42ae-98a5-b7ce28a35b18\/8571ed36-3bcd-4bb9-9e34-099d167e4f71\/01db62c3-a69b-4d3d-8d1b-74eda6ed5491'
 was not found. HTTP headers received from the server - ActivityId:
 63af53ef-00af-4300-94cb-92f545a8e22e. NodeId: . Scope: . Client
 ActivityId : e11e3990-dd74-cadc-a3af-c0709f8a470c. --->
 System.Net.WebException: The remote server returned an error"}}}

I've spent days researching this and cannot figure out what is wrong. I believe I only have 15 variables so I'm not exceeding the 50 variable max, I've double, triple, quadruple checked my dictionaries and made sure I have the correct type, verified my call is correct, etc.

Servers are my weak point, I just have a difficult time comprehending information related to servers so if you have any advice, no matter how obvious, I'll take it.

I do have Fiddler downloaded and have played around with it, but really have no idea what I'm looking at. I'm willing to do or try anything, just need to be guided a bit.

Thank you in advance for any help anyone has to offer.

1

After about a month of researching this, posting on several forums, and just fiddling around with it until I could't bare it any longer, I have come to the conclusion this was a problem specific to me and was not replicated for anyone else out there.

To overcome this obstacle, I created an entirely new Site Collection, not just a new site, but site collection. I had tried a new site within the original site collection but kept receiving the same InternalServerError.

I then recreated my list and workflow, exactly how I had before, and BAM! It worked. Fortunately, this was a situation where it was plausible for me to create a separate site collection. I did not find out the root cause but at least found a way to continue working on my project.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.