0

After applying the June 2016 Cumulative Update via Windows Update in my QA farm I'm constantly getting

"Cannot complete this action. Please try again. <nativehr>0x80004005</nativehr><nativestack></nativestack>"

When attempting to browse to any page in my main web app. Central Admin still to functions normally.

What's confusing me is that this appears intermittent. One minute the site will load fine, the next it returns this error.

If I run IISReset on the app server the site will work again for a minute or two before returning to these errors.

Windows Event Viewer and SharePoint ULS logs aren't showing much information beyond reiterating that this error is occurring.

Does anyone have experience with this type of issue in SharePoint?

  • How many servers in farm? Did you run the psconfig wizard after install? Also check the status of databases from central admin.. Upgrade ...review database status – Waqas Sarwar MVP Jul 27 '16 at 19:10
  • One WFE , two App, and one database server in the farm. All databases report "No action required." CU and PSCONFIGUI were both run on all three SharePoint servers in the farm. – DotNetDev Jul 27 '16 at 19:27
  • **The other change made this week was to enable remote blob storage on the sql server for the main content database. Not sure whether that would be a factor here. – DotNetDev Jul 27 '16 at 19:31
  • I just found this error in the logs...its possibly contributing to this issue. Investigating now. File 62197f40-3369-4c78-8c20-1d7d0fa635b7 has is stored in SQL remote blob storage, but required software is not on the web front end. 1600949d-44f4-9068-ecc8-ff4a284399ce1 – DotNetDev Jul 27 '16 at 19:35
  • You need to install rbs client library on all web servers. I think that what is missing – Waqas Sarwar MVP Jul 27 '16 at 19:43
0

As a part of rbs configuration there is one setting which you have to perform on the web server called "install rbs client library on each web server". I think that is ur problem. Please install it and test

you must install RBS client library on all web servers in the SharePoint farm. The RBS client library is installed only one time per web server, but RBS is configured separately for each associated content database. The client library consists of a client-side dynamic link library (DLL) that is linked into a user application, and a set of stored procedures that are installed on SQL Server.

Please this for more info:https://technet.microsoft.com/en-us/library/ee748631.aspx#library

0

Waqas Sarwar MSCE had the solution. I missed installing the RBS client on my app server. After installing and rebooting all servers in the farm including the database server the sites resumed normal functionality.

Thank you.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.