1

i have the following scenario:

I have a page with a searchresults webpart and a refiner webpart. The Search results webpart contains a filter paramter that use a parameter "k" from the query string.

So if I call the url http://machine/Pages/results.aspx?k=* it results me all the results. So far so good.

No I am on the results page and clicking on the refiners some times, and suddenly the results are gone and I could not get them back. This occurs on paging and sorting too.

Now the mysterious thing

Wenn i Add an "&" to the query string obove like: http://machine/Pages/results.aspx?k=*&

Then the sorting, paging and refinering (is that the right word?) works very well.

I can redproduce it on some machines but not on all. What can occur this problem?

IIS Setting? Do I use this wrong?

1

Are you doing this on a Search Center site? or is it a custom site? Also, are you using a custom masterpage? I had problems before with some jQuery/javascript that for some reason were breaking the search results webpart and after the user tried to search it was displaying nothing. In my case, I had to use ExecuteOrDelayUntilScriptLoaded function for some javascripts to run after "sp.js" and other default SharePoint javacripts.

Check your custom jQuery/javascript to see if any of them are broken or something. If you are using a custom masterpage, put seattle back and try to see if the problem still occurs.

  • Hi I use a custom Page, but this is an normale PageLaoyut Page without special javascript code or s.th. – Sascha Jul 20 '16 at 16:10
  • So, you are using all of these by default (Masterpage and PageLayout)? this custom page, where did you create it? is it a Search Center Site? – André Alves Jul 20 '16 at 16:59
  • Yes. I created used an existent one, after i modify the ASP.NET Markup I deploy this within a wsp Package. In this wsp Solution I preconfigure the search results Webpart weithin the filenode in the Elements.XML. Nolting Special, only a normal deployment. Maybe the Problem is that I use the "k" Parameter in the request fort transmittingnthe searchtext? – Sascha Jul 20 '16 at 19:47

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.